چراغ خودرو بنز
کاربرد های چراغ بنز
در این قسمت از سری نمونه کار های آرکا صنعت تیوان به تعمیر چراغ بنز می پردازیم. باید در نظر داشت مجموعه ای از چراغهای جلو، عقب و سقف ماشین، در کنار هم سیستم روشنایی اتومبیل را تشکیل می دهند. هر کدام از این چراغها وظیفه خاصی دارند و به گسترش دید راننده کمک میکنند علاوه بر این، در شب به رانندگان دیگر نیز هشدار می دهند تا از حضور شما مطلع شوند. بهطور کلی سیستم روشنایی ماشین از دو قسمت تشکیل شده است. چراغهای داخل کابین و چراغهای روی بدنه. چراغهای روی بدنه، شامل چراغهای کوچک جلو، چراغهای بزرگ جلو، مهشکن، چراغهای ترمز، چراغهای دنده عقب، چراغهای پلاک خودرو، عقب خودرو، چراغهای راهنما، چراغهای جانبی و چراغهای خطر می باشند. در صورت صدمه دیدن هرکدام از چراغ ها، باید سریعا برای تعمیر آن اقدام کرد.
تعمیر چراغ بنز
برای تعمیر چراغ بنز باید ابتدا محیط را برای انجام جوشکاری پلاستیک، محیا نمود. ایجاد فضای امن کاری و رعایت استاندارد های محیطی از الزامات می باشد. بعد از آن باید سشوار مخصوص جوش پلاستیک را به مدت الی دقیقه به برق بزنیم تا از رسیدن به درجه حرارت مناسب آن اطمینان حاصل کنیم. این درجه حرارت باید 700 تا 720 درجه سانتی گراد در نظر گرفته شود. بعد از اینکه جوش پلاستیک انجام شد، مرحله بعدی برای تعمیر چراغ بنز، خنک کاری است تا حالت دلخواه، ثابت شود. در محله ی آخر نیز سنباده کاری انجام شده و در نهایت، در صورت نیاز، رنگ کاری انجام می شود.
تجهیزات لازم برای تعمیر چراغ بنز
از مهم ترین ابزار های مورد نیاز برای تعمیر چراغ بنز می باشند. برای تهیه تجهیزات جوش پلاستیک به فروشگاه اینترنتی آرکا صنعت تیوان مراجعه نمایید.