Skip Navigation Linksآرکا صنعت تیوان > صفحه اصلی > نمونه کارها > نمونه کار

نمونه دیگر پایه چراغ آئودی

پایه چراغ آئودی

پیشتر در بین نمونه کارها درباره تعمیر پایه چراغ آئودی مطالبی عنوان شد. چراغ ها در یک اتوموبیل، معمولا بین 3 تا 4 پایه نگهدارنده دارند. از این تعداد 1 پایه چراغ در گوشه عقب چراق و بقیه پایه ها جلو چراغ ها قرار می گیرند. در تصویر مقابل تعمیر پایه چراغ آئودی نمایش داده شده. پایه چراغ در واقع برای نگهداری و تنظیم چراغ های اتوموبیل استفاده میگردد. فارغ از ضربه ای که میتواند به پایه چراغ وارد شود، آمار ها نشان میدهد نزدیک 80 درصد از تصادفات از قسمت جلو به خودروو آسیب می زند در این صورت پایه چراغ خودرو اولین جایی است که صدمه می بیند.

چرا باید بجای تعویض به تعمیر پایه چراغ آئودی پرداخت؟

در صورتیکه قطعه ای گران قیمت باشد و یا کمیاب باشد، معمولا ترجیح این است که تعمیر پایه چراغ در اولولت قرار گیرد. در مورد خودرو آئودی نیز این مطلب صادق می باشد. معمولا وقتی قطعات خودروهای لوکس مانند بنز، آئودی، بی ام دبلیو و ... دچار شکستگی شود، درصورتیکه امکان تعمیر باشد، تعمیر می گردد. برای تعمیر قطعات پلاستیکی باید ظرافت به خرج داد بنابر این نیاز به ابزاریست تا به تحقق این امر کمک کند. سشوار های جوشکاری پلاستیک برند پرولکترو علاوه بر انجام اصولی جوش پلاستیک، ظرافت را نیز به کار می بخشد. برای تعمیر پایه چراغ آئودی با کمک سشوار های جوشکاری برند پرو لکترو، " جوش پلاستیک مدرن و استاندارد با پرولکترو " را مطالعه نمایید.

 

روش مدرن یا سنتی جوش پلاستیک برای تعمیر پایه چراغ آئودی؟

 

اتصال موقت که با نام روش سنتی جوش پلاستیک شناخته می شود، معمولا از یک قطعه فلزی مثل توری و یا حتی میخ بعنوان واسط استفاده می شود. در این روش بعد از گرم کردن قطعه پلاستیک که در اینجا مقصود ما پایه چراغ آئودی است، قطعه فلزی را محکم بر روی محل مورد نظر، فشار داده و با این روش پلاستیک بصورت موقت به توری میچسبد. اما بدلیل تفاوت در جنس توری ( فلزی ) و پلاستیک، این اتصال دائمی نیست و با گذشت زمان و در اثر جابجایی اتصال به راحتی جدا خواهد شد. در نتیجه برای خودرو هایی مانند آئودی، بهتر است از روش مدرن و دائمی استفاده کرد.

 

پایه چراغ آئودی
AST1 , کلیه حقوق محفوظ است.
برنامه نویسی و طراحی سایت توسط اکسیر.
Top